VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

De container wordt pas opgehaald nadat u ons laat weten dat deze geladen is en weg mag. Wij plannen op voorhand geen ophaal in. Opgelet! Blijft de container langer dan 14 dagen staan zal er huur worden aangerekend. Vanaf de 15de dag, 2 euro huur per dag.

Neen, asbest mag niet vermengd worden met andere afvalstromen. Asbest moet in een daarvoor bestemde zak (big bag). Wij plaatsen een 10 m³ of 16 m³ container met big bag. Voor kleinere hoeveelheden asbest kan u een big bag van 1m³ of een platenzak ophalen. Deze kan u dan vullen en reglementair komen lossen op één van onze sites te Oudenaarde, Gavere en Deinze.

Let bij de keuze van de container op de hoeveelheid afval die u wenst te laden; in verhouding hiervan kiest u de gepaste grootte (van 10m³ tot 30m³). Voor steenpuin en aarde zijn enkel 10m³ containers mogelijk. Voor asbest is er enkel keuze tussen 10 m³ en 16 m³ containers. In geval van twijfel, contacteer Mieke op 055/31.33.64.

Ja, wij leveren en wisselen ook op zaterdag voormiddag.

Het plaatsen van een container is steeds op eigen risico, het is aan de klant om de ondergrond te beschermen door middel van bv. rijplaten te leggen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade bij het plaatsen of ophalen van de container.

Opgelet: geef tijdig mee of er een putdeksel of put onder de oprit/parking zit.  

Wanneer de afvalcontainer op de openbare weg dient geplaatst te worden, bent u verplicht een vergunning aan te vragen bij uw gemeente en dient u minstens 48 uur op voorhand parkeerverbodsborden te plaatsen. Deze verkeersborden kunnen gratis op onze depots worden opgehaald.

Voor het leveren van een container op een plaats waar ‘Betalend Parkeren’ van toepassing is, kan u bij de lokale politie (dienst belemmeringen) terecht om uw vergunning te regelen.

Is uw container vol en u wil overladen vermijden, dan wisselen wij zo snel mogelijk met een lege container. Gelieve ons 2 uur op voorhand te verwittigen.

Onze chauffeur moet voldoende plaats hebben (± 10 m) om met de vrachtwagen de container te plaatsen en op te halen (inrijden, draaien, af/opladen).

Er is een mogelijkheid om uw afval voor te sorteren in de container. Zo spaart u al snel enkele euro’s uit. Neem hiervoor gerust contact met Mieke op 055/31.33.64.

Vul de container steenpuin niet meer dan platvol of maximum 12 ton. Als dit toch meer zou zijn, zal dit worden aangerekend.

Soortelijk gewicht van materialen:

Stenen = ±1.000 kg per m³

Grond = ±1.600 à 1.700 kg per m³

Gemengd sloophout = ±250 à 300 kg per m³

Groen = ±300 à 350 kg per m³

Opgelet, dit zijn enkel indicaties qua gewicht en geen garanties naar facturatie toe.

Geef uw afval een nieuw leven!

vindevogel-containerdienst-vrachtwagen

Verhuur van containers

vindevogel-containerdienst-containerpark

Containerpark

vindevogel-containerdienst-ophalengrondstoffen

Producten te koop
boomschors, teelaarde,...

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart